Kertgondozás

Cégünk nem vállal kertfenntartást olyan kertekre melyeket nem mi kiviteleztünk!

Tapasztalatból tudjuk, és annak vagyunk a híve, hogy egy valamire lehet csak igazán koncentrálni ha jól akarjuk csinálni!

Mivel 16 éves kertész diák koromban kertgondozással kezdtem szakmai pályafutásomat, így nagy rálátásom van arra, hogy ma már két külön szakma a kertfenntartás és a kertépítés.

A hosszú évek kertkarbantartási tapasztalatai segítenek abban, hogy olyan kerteket tervezzünk és építsünk melyeket átadás után bátran nevezhessünk gazdaságosan fenntarthatónak.

Azzal is tisztában vagyok, hogy bármilyen előrelátással készített kertnek szüksége van szakmai felügyeletre a megfelelő fejlődéshez, hiszen a növénytársítások a környezet vátozásainak vannak kitéve.

Ezért megépített kertjeinket nem hagyjuk magára, kiterjedt szakmai kapcsolataim közül bátran tudok ajánlani minőségi munkát végző kollégát pl. kiválló szakmai tudással rendelkező volt munkatársat, vagy személyes jóbarátot, akivel nem a barátság miatti a szakmai kapcsolat, hanem nagy gépparkkal rendelkező kiválló, és precíz kertfenntartó vállalkozó.
Természetesen folyamatosan kapcsolatot tartok az elkészített kert tulajdonosával és a karbantartást végző céggel, valamint személyesen is szeretem megtekinteni a fejlődő, évek során szépülő kertet.


Még több munkánk a galériában