Rólunk \ ÁSZF

A Mastergarden Bt. honlapja oldalainak megtekintésével Ön elfogadja az alább meghatározott feltételeket. Amennyiben e feltételekkel nem ért egyet, kérjük, ne nyissa meg honlapunk oldalait.
 
Szerzői jog
 
A Mastergarden Bt. honlapján megjelenő minden név, logó, grafika, tájékoztató, információs anyag, dokumentum szerzői jogvédelem alá tartozik. A Mastergarden Bt. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni, másolni, többszörözni, tárolni, kinyomtatni, vagy azokat nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni.
 
Információk
 
A honlap oldalain megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás, vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik. A honlap tulajdonosa a megadott információk, adatok valódiságáért, esetleges pontatlanságáért, teljeskörűségéért, hibáiért, módosulásáért, illetve az azokból eredő esetleges félreértésekért, károkért felelősséget nem vállal. Részletes felvilágosításért kérjük, keressen fel minket annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetőek legyenek.
 
A felelősség kizárása
 
A honlap tulajdonosa kizárja a felelősséget azon károkért, amelyek a honlap használatával kapcsolatosak, a honlap oldalainak használatából, használatra képtelen állapotából származnak, a honlap oldalainak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információ továbbítási késedelemből, vírusból vagy más, rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek.
 
Más által rendelkezésre bocsátott anyagok
 
A Mastergarden Bt.-t nem terheli felelősség olyan, harmadik személy által létrehozott vagy közzétett anyagokért, információkért, amelyek a Mastergarden Bt. honlapjához kapcsolódnak.
 
Adatvédelem
 
Tisztelt látogató, amikor az oldalon böngészik egyúttal saját vagy számítógépének bizonyos adatait is átadja részünkre (IP cím, böngésző típus).
 
Az ön adatait a Mastergarden Bt. oldal üzemeltetői törvényesen és tisztességesen kezelik, a hatályos jogszabályi előírásokat betartva és a nemzetközi adatvédelmi normák írott és íratlan szabályait követve.
 
Nem adunk át jogosulatlan harmadik félnek olyan információt - a felhasználó belegyezése nélkül -, amiből a felhasználó személyazonossága hitelt érdemlően helyreállítható.
 
A felhasználók adatait csak a szükséges mértékben és ideig őrizzük meg, és mindent megteszünk az adatok szerver oldali biztonságának megőrzése érdekében. Adatkezelési kérdéseddel forduljon hozzánk bizalommal.

Még több munkánk a galériában